Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Starters Uitzendbureau

Specialist in de werving en selectie van young professionals?

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Voor alle administratieve klussen. Van secretarieel tot aan front office medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan

XL Starters Uitzendbureau  

XL Starters Uitzendbureauheeft een eigen bestand van ruim 65.000 MBO, HBO en WO studenten die zich tijdens hun studententijd bij XL Studenten Uitzendbureau (100% dochter) hebben ingeschreven voor een bijbaan, stageplaats of vakantiebaan. Hier komen wij al vroeg in contact met toekomstige talenten en volgen deze kandidaten tijdens hun studie. Hierdoor beschikken wij over een specifiek bestand met afgestudeerde kandidaten op MBO (20%), HBO (60%) en WO (20%) niveau.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld selecteren op: opleidingsniveau, studierichting, persoonlijke (werk) voorkeuren en werkervaringen d.m.v. stages, bijbanen en vakantiewerk.

Cultuur
Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo entousiast als onze doelgroep. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze werving & selectie van high potentials & young professionals
Omdat het succesvol invullen van een specifieke vacature een geheel eigen aanpak vereist, wordt in overleg met de opdrachtgever een op maat gemaakt traject uitgezet.